Кошик
Немає товарів
Обране
Список обраного пустий

Ажурні (78)

Фільтр товарів
Ціна
Вставка
Для кого
Вид металу
Вага
Колір металу
Колір вставки
Розмір
Сортувати :

    Золота ажурна каблучка – це не просто аксесуар. Це — стиль, доповнення образу. Це — річ, з якої можна багато сказати про її господиню.

Приміряти перші каблучки жінка починає ще в ранньому дитинстві. Пізніше любов до каблучок стає справжньою пристрастю або згасає назавжди. 

Ажурні каблучки – максимально ніжні та повітряні аксесуари, на які нанесено різноманітні орнаменти. Здебільшого їх носять представниці прекрасної статі, підкреслюючи свою чарівність.

Без ювелірних прикрас жодна жінка не уявляє свій образ. Нехай хоч одна каблучка, але має бути присутньою. Вона додасть настрою, оригінальності та приверне до вас увагу.

 Ажурні каблучки, які як і його власниця, виглядають ніжно і мило. Їхні елементи прикрашають дизайн та придають неймовірної краси.

Оригінальні ажурні каблучки можна підібрати для себе або ж на подарунок, проявивши всю гаму почуттів за рахунок візуальної пишноти виробу із золота. 

Як правильно вибирати та носити каблучки

 - Якщо ви надягаєте одну масивну каблучку, то не варто надягати інші.

 Якщо вам хочеться надіти декілька каблучок, то краще вибрати прикраси в одному стилі.

 Якщо на вас надіті інші прикраси, то вони повинні неодмінно поєднуватися з каблучкою.

 Можна надіти кілька каблучок на один палець (це сьогодні модно), але тільки якщо вони володіють єдиним дизайном і товщиною.

 Не рекомендується одночасне носіння каблучок, що розрізняються по металу або кольором. Не можна змішувати срібні прикраси з золотими, а також благородні метали – з біжутерією.

 Каблучки притягують погляди до рук, тому подбайте про ідеальний манікюр.

 Правило носіння каблучки на певному пальці відноситься тільки до шлюбних каблучок, яке в нашій країні завжди надівається на безіменний палець правої руки. Для всіх інших каблучок правил немає – тільки ви робите вибір.

У нашому інтернет-магазині "Перлина" можна легко знайти та купити недорогу ажурну каблучку, яка зачарує своїм зовнішнім виглядом.

За детальною інформацією звертайтесь за контактними номерами. Консультанти нашого магазину нададуть професійну консультацію та допоможуть з вибором серед великого асортименту. Стежте за нашими акціями,знижками та заощаджуйте кошти не виходячи з дому. Доставка можлива по всій Україні у всі працюючі відділення.

Показати всі Сховати
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create

Контакти продавця

×
+38 (095)  519 29 XX Показати телефони
Працюємо: Без вихідних.
з 10:00 до 19:00.
Без перерви.