Кошик
Немає товарів
Обране
Список обраного пустий

На ногу (4)

Фільтр товарів
Ціна
Вставка
Для кого
Вид металу
Вага
Плетіння
Тип виробу
Покриття
Колір вставки
Розмір
Сортувати :

 В модних каталогах, ювелірних магазинах можна побачити незвичайний аксесуар – браслети на ногу, або, як їх ще називають, анклети.

У світі моди моделі анклетів різноманітні: вони можуть бути зроблені з золота, срібла, шкіри.

Браслет на ногу – це не просто прикраса, а древній аксесуар з довгою історією.

На Заході анклети увійшли в моду тільки в 20-му столітті. На Сході ж культура носіння ножних браслетів сягає в далеке минуле. Перші зразки стародавньої прикраси були виявлені під час розкопок шумерських гробниць. Шумерські ювеліри виготовляли браслети з різних металів і декорували їх дорогоцінним камінням.

У Стародавньому Єгипті анклет міг багато чого розповісти про матеріальне становище і соціальний статус його господині. Дружини заможних чоловіків демонстрували на своїй нозі золотий або срібний браслет, прикрашений дорогоцінними каменями. Рабині і простолюдинки носили анклети зі шкіри, дешевих металів і черепашок.

Найбільшою популярністю анклети користувалися у Стародавній Індії. Браслет міг вказувати на матеріальний статус жінки, а міг служити їй простою прикрасою. 

На якій нозі носити браслет

В епоху повного змішання стилів і розмиття культурних кордонів всі  стереотипи і традиції поступово зникають. Тому не має особливого значення, на якій нозі носити анклет.

  Як і обручка, колись анклет був подарунком нареченого нареченій і вважався символом кохання і міцного шлюбу. Наречені і дружини носили браслет на лівій нозі, а от дівчата легкої поведінки – на правій.

Срібний браслет -  виготовляють у вигляді тонкого ланцюжка, який обвивається навколо ноги в один або два ряди.

  Носити  браслети на нозі можна з спідницями, сукнями, шортами або вкороченими джинсами, тобто тим, що відкриває ваші щиколотки.

Не варто носити анклет в офісі. Це може розцінюватися як порушення ділового етикету.

   Якщо у вас худі щиколотки, можете сміливо носити тонкі ланцюжки-браслети. Але якщо це не так, і ви б хотіли візуально звузити свої ноги, то браслети з невеликими звисаючими брелоками допоможуть вам у цьому.

Якщо ви любителька легких етнічних нарядів – анклет те, що вам потрібно.

За детальною інформацією звертайтесь за контактними номерами. Консультанти нашого магазину нададуть професійну консультацію та допоможуть з вибором серед великого асортименту. Стежте за нашими акціями,знижками та заощаджуйте кошти не виходячи з дому. Доставка можлива по всій Україні у всі працюючі відділення.

Показати всі Сховати
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create

Контакти продавця

×
+38 (095)  519 29 XX Показати телефони
Працюємо: Без вихідних.
з 10:00 до 19:00.
Без перерви.