Кошик
Немає товарів
Обране
Список обраного пустий

Брошки (6)

Фільтр товарів
Ціна
Вставка
Для кого
Вид металу
Вага
Колір металу
Колір вставки
Сортувати :

   Сьогодні брошки повноцінно повернулись у моду і зараз перебувають чи не на піку популярності серед аксесуарів.

   Для тих, хто думає, що вони – твориво останнього десятиліття, вони помиляються. Історія такої прикраси сягає ще бронзового віку, тобто, це 3 тисячоліття до нашої ери! Як тільки людина одягнула на себе тогочасне вбрання і замислилась, чим би можна було його скріпити, тоді і з'явились брошки. Спочатку за них слугували рослинні шипи, кістки та зуби тварин. А коли людству у цю ж добу підкорився метал, таку деталь почали виробляти з золота та срібла.

 Де закріплюють брошки?

Якщо ми переглянемо зображення перших брошок то зауважимо, що вони, здебільшого, мають однакове розташування. Сьогодні ж способи носіння цієї прикраси кардинально змінились. Якщо раніше її велику було прийнято зашпилювати тільки на комірі, а маленьку – на 10 сантиметрів нижче плеча, то тепер такий аксесуар можна надягати де завгодно. Приміром, на шапці, комірі пальта чи куртки, на лацкані піджака або на сукні. Чіпляють їх навіть на спідниці і штани, сорочки й майки, сумки та взуття. І необов’язково по одній, носити можна навіть декілька брошок. Однак, варто підбирати одну тематику.

Золоті брошки - це не лише деталь одягу, яка робить в вашому образі акцент, а й додає яскравості та демонструє особливість стилю. 

Брошки  можна носити з будь - якими речами : головне, щоб в обраному сполученні Ви відчували себе неперевершеною зіркою. 

Золота брошка розкриває іншим ваш настрій, індивідуальність та внутрішній світ. 

За детальною інформацією звертайтесь за контактними номерами. Консультанти нашого магазину нададуть професійну консультацію та допоможуть з вибором серед великого асортименту. Стежте за нашими акціями,знижками та заощаджуйте кошти не виходячи з дому. Доставка можлива по всій Україні у всі працюючі відділення.

 

Показати всі Сховати
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create

Контакти продавця

×
+38 (095)  519 29 XX Показати телефони
Працюємо: Без вихідних.
з 10:00 до 19:00.
Без перерви.