Кошик
Немає товарів
Обране
Список обраного пустий

Для заручин (119)

Фільтр товарів
Ціна
Вставка
Для кого
Вид металу
Вага
Колір металу
Колір вставки
Розмір
Сортувати :

   Перстень який Ви подаруєте своїй половинці на заручини буде першим символом вашої майбутньої родини.

 Дослідники вважають, що перші каблучки на заручинах почали дарувати ще в Стародавньому Єгипті, коли прикраса була символом приналежності жінки чоловікові. Також згадки про цей звичай існують в Стародавньому Римі, де жінки носили золоті каблучки на людях, а залізні - вдома.

Та все ж засновником цієї традиції вважають ерцгерцога Максиміліана Автрійського, який в XV столітті подарував перстень з діамантом своїй нареченій Марії Бургундській. Відтоді традиція швидко розповсюдилася серед європейської знаті.

    Досить популярна традиція дарувати золоту каблучку на заручини. Частіше для її інкрустації використовують діаманти, але здебільшого все залежить від фінансової можливості й вподобань замовника.

   Отже, до традиції дарувати каблучку на заручини кожний підходить індивідуально, керуючись багатьма факторами. Та все ж найважливіші не вартість прикраси, не форма , не колір і не цінність металу, а рішення двох людей об'єднати свої долі і йти по життю поруч, міцно тримаючись за руки.

  Для того, щоб не помилитись з вибором обручки для заручин обов’язково дізнайтесь розмір пальця вашої половинки. Ви можете запитати розмір у мами або подруги вашої коханої, якщо така можливість є.  Або, при можливості, візьміть кільце коханої, те що вона носить на безіменному пальці, і обведіть його контур олівцем. Але при цьому варто враховувати, що пальчик на правій руці, може бути товщим, ніж на лівій.

Нехай ваш вибір буде правильним: відобразіть у подарунку свій смак і намагайтеся максимально догодити смакам коханої!

Інтернет-магазин “Перлина” задовільнить навіть найвибагливішу жінку своїми прикрасами. 

   За детальною інформацією звертайтесь за контактними номерами. Консультанти нашого магазину нададуть професійну консультацію та допоможуть з вибором серед великого асортименту. Стежте за нашими акціями,знижками та заощаджуйте кошти не виходячи з дому. Доставка можлива по всій Україні у всі працюючі відділення.

Показати всі Сховати
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create

Контакти продавця

×
+38 (095)  519 29 XX Показати телефони
Працюємо: Без вихідних.
з 10:00 до 19:00.
Без перерви.