Кошик
Немає товарів
Обране
Список обраного пустий

Дорогоцінне каміння (181)

Фільтр товарів
Ціна
Вставка
Для кого
Вид металу
Вага
Колір металу
Застібка
Покриття
Тип підвісу
Колір вставки
Розмір
Сортувати :

    Складно знайти жінку, яка не любить прикраси. Особливо якщо мова йде про ювелірні вироби. Коштовності є кращими прикрасами, які здатні підкреслити індивідуальність.

   Дорогоцінне каміння грає важливу роль у ювелірних виробах і має значний вплив на їх вартість і привабливість. 

   Найбільш популярні  дорогоцінні каміння, які використовуються у ювелірних виробах:

  • Діамант: Діамант вважається найбільш популярним і дорогим каменем. Вартість діамантів залежить від кількох факторів, таких як каратність (вага),чистота,кольорові показники та огранка. Чисті, бездоганні діаманти з великою каратністю є надзвичайно дорогими.

  • Смарагд: Смарагд - це камінь зеленого кольору, який належить до сімейства берилу. Смарагди оцінюються за своєю яскравістю, насиченістю кольору, прозорістю і рівнем включень. Чисті, насичені зелені смарагди мають високу вартість.
  • Рубін: Рубін - це червоний корунд, один з найцінніших каменів. Вартість рубінів залежить від їх кольору, чистоти, розміру і походження. Найціннішими є інтенсивно червоні рубіни з мінімальною кількістю дефектів.
  • Сапфір: Сапфір - це також корунд, але він може мати різні кольори, за винятком червоного (червоний корунд називається рубіном). Найбільш популярними є сині сапфіри, але також є рожеві, жовті, зелені і практично будь-які інші відтінки. Вартість сапфірів залежить від їх кольору, прозорості, чистоти і розміру.

     Чому варто придбати прикраси з дорогоцінним камінням в інтернет - магазині "Перлина"?

    1. Сертифіковані камені. Наші прикраси інкрустовані тільки натуральним камінням.

    2. Підбір каміння. Ціна прикрас сильно варіюється  в залежності від їхніх характеристик. Ми допоможемо підібрати ювелірний виріб враховуючи ваші побажання і бюджет.

    3. Різноманітність прикрас.

    Ювелірні вироби з дорогоцінним камінням - це не тільки стильне доповнення до будь - якого образу , але і показник бездоганного смаку.

     В інтернет-магазині “Перлина”  пропонуємо купити золоті  прикраси з дорогоцінним камінням  за помірною ціною. Ми маємо широкий вибір в каталозі товарів, де ви знайдете прикраси різної цінової категорії.  Запрошуємо купити ювелірну прикрасу для чоловіка, жінки та дитини  на нашому порталі.

    За детальною інформацією звертайтесь за контактними номерами. Консультанти нашого магазину нададуть професійну консультацію та допоможуть з вибором серед великого асортименту. Стежте за нашими акціями,знижками та заощаджуйте кошти не виходячи з дому. Доставка можлива по всій Україні у всі працюючі відділення.

Показати всі Сховати
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create

Контакти продавця

×
+38 (095)  519 29 XX Показати телефони
Працюємо: Без вихідних.
з 10:00 до 19:00.
Без перерви.