Кошик
Немає товарів
Обране
Список обраного пустий

З діамантами (4)

Фільтр товарів
Ціна
Вставка
Для кого
Вид металу
Вага
Колір металу
Колір вставки
Розмір
Сортувати :

     Чоловічі і жіночі обручки з діамантами - це справжні королі серед ювелірних прикрас. І це цілком зрозуміло, тому що вони здатні не тільки причаровувати свої власників і притягувати погляди, а й створювати особливий імідж для свого власника. Ще з давнього часу до обручалки з діамантами було особливе ставлення - їх наділяли якимись особливими містичними властивостями. Було прийнято вважати, що діамант спосіб принести своєму власникові здоров'я та удачу, поліпшити матеріальне благополуччя. А якщо це вінчальне кільце, тоді благополуччя молодій парі.   

  Традиція обмінюватися обручками йде своїм корінням у ті далекі часи, коли щасливі наречені в знак любові та відданості дарували один одному символічні обручки.

    Діама́нт— найтвердіший дорогоцінний камінь.

Діамант має символічне значення, бо це один з найбільш міцних мінералів, і його наявність на обручці демонструє всім, що Ваша любов така ж міцна і яскрава, як цей камінь.

 Стандарт опису діамантів отримав назву «4С» — від перших літер слів:

  • Color — колір;
  • Clarity — чистота;
  • Cut — огранування;
  • Carat Weight — вага в каратах.

   Їхні характеристики впливають на попит та вартість діаманту, який використовують для інкрустації в ювелірних прикрасах.

Обручка - дуже важливий аксесуар. Вона символізує вірність, відданість, щирість та силу любові, без яких не може існувати жодна сім'я, скріплює Ваш шлюбний союз та служить нагадуванням про почуття. До вибору прикраси, яка залишиться з Вами на все життя, потрібно підходити дуже ретельно. 

За детальною інформацією звертайтесь за контактними номерами. Консультанти нашого магазину нададуть професійну консультацію та допоможуть з вибором серед великого асортименту. Стежте за нашими акціями,знижками та заощаджуйте кошти не виходячи з дому. Доставка можлива по всій Україні у всі працюючі відділення.

 

Показати всі Сховати
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create

Контакти продавця

×
+38 (095)  519 29 XX Показати телефони
Працюємо: Без вихідних.
з 10:00 до 19:00.
Без перерви.