Кошик
Немає товарів
Обране
Список обраного пустий

Пупка (5)

Фільтр товарів
Ціна
Вставка
Для кого
Вид металу
Вага
Призначення
Колір металу
Колір вставки
Сортувати :

Пірсинг, як модна прикраса тіла, з'явився в нашій країні відносно недавно. До нас ця тенденція прийшла із заходу разом з поширенням панк-культуры. Дослівний переклад слова piercing з англійської мови означає прокол. Полягає процедура у втягуванні предметів в отвори, зроблені на обличчі або тілі, спеціально для цієї мети.

  Декорування тіла сережками, кільцями та іншими прикрасами не ново. Воно прийшло до нас з древніх культур народів світу. Вчені з'ясували, що пірсингу більше 5 тисяч років. Техніка проколювання частин тіла практикувалася у індусів, майя, ацтеків. Популярний пірсинг був і серед аборигенів Африки, племен Південної Америки і жителів Австралії. У стародавньому Єгипті пірсинг пупка означав, що людина у якої прокол пупка володіє громадськими правами, особливими привілеями.Час іде і все змінюється, і проколоті пупок тепер став найсексуальнішим місцем.  Сьогодні практично будь-яка представниця прекрасної статі, зробивши пірсинг пупка, може стати ще більш сексуальною. А у стародавніх єгиптян кільце в пупку означало приналежність до стану знаті.

Нині пірсинг став всім доступною процедурою. Кожен хто бажає може зайти в салон та зробити прокол. Процедура у своїй суті нескладна, але вимагає дотримання правил абсолютної стерильності. Інструмент повинен пройти процес попередньої термообробки в автоклаві. Майстер ретельно дезінфікує місце проколу. Отвір виконується тільки одноразовою голкою, потім він злегка розширюється.
Після цього вставляється прикраса із спеціального матеріалу, що не викликає алергічних реакцій. Найбільш поширеними металами для пірсинга є срібло 925проби, золото 585проби та хірургічна сталь. Розмір і форма прикрас, змінюються залежно від частини тіла. 

  На дворі XXI століття і ні кому не відомо, який зробить наступний крок мода. У наш час пірсинг - це нова хвиля моди, головне призначення якого - це прикраса найпривабливіших частин тіла.

У нашому інтернет-магазині представлений широкий вибів унікальної прикраси. Ви з легкістю зможите придбати золотий пірсинг недорого.

За детальною інформацією звертайтесь за контактними номерами. Консультанти нашого магазину нададуть професійну консультацію та допоможуть з вибором серед великого асортименту. Стежте за нашими акціями,знижками та заощаджуйте кошти не виходячи з дому. Доставка можлива по всій Україні у всі працюючі відділення.

Показати всі Сховати
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create

Контакти продавця

×
+38 (095)  519 29 XX Показати телефони
Працюємо: Без вихідних.
з 10:00 до 19:00.
Без перерви.