Кошик
Немає товарів
Обране
Список обраного пустий

На нитці (3)

Фільтр товарів
Ціна
Вставка
Для кого
Вид металу
Вага
Колір металу
Вставка до браслетів
Тип виробу
Колір вставки
Розмір
Сортувати :

   Браслет-шнурок - основа для декоративних підвісок , яку можна носити  окремо і в якості браслета.  

Основою шнурків-браслетів на руку бувають:

- каучук;

- шовк;

- шкіра.

   Каучук - гума для прикрас міцна і приємна на дотик, вона універсальна, виглядає мінімалістично і сучасно. Каучук - дешевий матеріал. Основна частина вартості ювелірної прикраси - застібка та інші декоративні елементи з благородних металів. У разі якщо нитка втратить еластичність або починає тріскатися її можна замінити в ювелірній майстерні. Це набагато дешевше ніж полагодити золотий і навіть срібний браслет, особливо зі складним плетінням. Декоративна гума - штучна альтернатива натуральній шкірі. Для виробництва полімерів не потрібно вбивати тварин, що зумовило популярність гуми серед людей, які піклуються про природу. Зовні шкіряні й каучукові шнурки дуже схожі, і добре виглядають на чоловіках, на відміну від шовкових. Браслет  в поєднанні з каучуку і золота красива та довговічна річ для тих хто не носить класичні прикраси. 

Як доглядати за браслетом з каучуку?

   Браслет в поєднанні каучука з золотом  дуже гарне доповнення літніх та не тільки образів. Проте є певні правила догляду за таким видом матеріалу. Перш за все потрібно знати недолік каучуку - сприйнятливість до вологи та високих температур. Шнурок краще знімати, перш ніж приймати ванну і тим більше паритися в лазні, а також не залишати мокрим на сонці. З ним нічого не трапиться, якщо носити його у відпустці, як пляжну прикрасу, але постійний контакт з водою і сонячними променями призведе до того, що каучук стане твердим і втратить свою фірмову гладкість. Другий ворог гуми - косметика. У деяких парфумах і кремах, а також пудрах і хайлайтерах можуть міститися хімічні речовини, котрі руйнівно діють на полімери. 

 Шовкові шнурки прекрасно виглядають на зап'ясті своєї власниці чи власника. Це ніжна, гіпоалергенна та практично невагома прикраса. По-перше, він служить чимось на зразок оберега. Це ні що інше як модернізована і осучаснена традиція носити на зап'ясті червону вовняну нитку від пристріту. По-друге, ювелірні шнурки із золота — це вишукано і красиво. 

 Шкіра – прекрасний матеріал, який підходить для довготривалого носіння. А ще зовсім не викликає алергії. Перш ніж купити подібну річ, пам’ятайте про такі моменти: матеріал з часом може трохи розтягнутися і від найменших пошкоджень розірватися.

Де купити золотий браслет шнурок ?

  В інтернет-магазині “Перлина”  пропонуємо купити  браслет-шнурок з золотом за помірною ціною. Ми маємо широкий вибір в каталозі товарів, де ви знайдете товари різної цінової категорії.  Запрошуємо купити чоловічий, жіночий чи дитячий золотий браслет-шнурок  на нашому порталі.

За детальною інформацією звертайтесь за контактними номерами. Консультанти нашого магазину нададуть професійну консультацію та допоможуть з вибором серед великого асортименту. Стежте за нашими акціями,знижками та заощаджуйте кошти не виходячи з дому. Доставка можлива по всій Україні у всі працюючі відділення.

Показати всі Сховати
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create

Контакти продавця

×
+38 (095)  519 29 XX Показати телефони
Працюємо: Без вихідних.
з 10:00 до 19:00.
Без перерви.