Кошик
Немає товарів
Обране
Список обраного пустий

Шпильки (2)

Фільтр товарів
Ціна
Вставка
Для кого
Вид металу
Вага
Колір металу
Колір вставки
Сортувати :

   Золоті шпильки з дорогоцінним каміння - є прикрасою, яка кріпиться до одягу або аксесуарів за допомогою спеціального штифта або застібки. 

    Шпильки з камінням мають різні форми і розміри. Декоративний елемент виконаний з дорогоцінного металу, такого як золото, і прикрашений дорогоцінними каменями, наприклад, діамантами, смарагдами, рубінами, сапфірами або іншими каменями. 

   Шпильки з дорогоцінним камінням використовуються як прикраси для одягу, шапок, шалі або сумок. Вони додають елегантності та стилю до образу і можуть бути використані як на повсякденному, так і на особливому заході.

  Шпилька з камінням є цінним подарунком на різні випадки, такі як дні народження, весілля, ювілеї або святкові події.

 Ціни на шпильки з дорогоцінними каменями значно варіюють і залежать від якості каменів, ваги металу, майстерності виготовлення та відомостей про дизайнера.

Золоті шпильки з дорогоцінним камінням - не тільки стильне доповнення до будь-якого образу, але і показник бездоганного смаку.

За детальною інформацією звертайтесь за контактними номерами. Консультанти нашого магазину нададуть професійну консультацію та допоможуть з вибором серед великого асортименту. Стежте за нашими акціями,знижками та заощаджуйте кошти не виходячи з дому. Доставка можлива по всій Україні у всі працюючі відділення.

Показати всі Сховати
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create

Контакти продавця

×
+38 (095)  519 29 XX Показати телефони
Працюємо: Без вихідних.
з 10:00 до 19:00.
Без перерви.