Кошик
Немає товарів
Обране
Список обраного пустий

Запонки (10)

Фільтр товарів
Ціна
Вставка
Для кого
Вид металу
Вага
Колір металу
Колір вставки
Сортувати :

   Запонки - застібки, що використовуються замість ґудзиків для застібання рукавів та коміра сорочки. Виготовляються з коштовних металів і часто прикрашені дорогоцінним камінням.  Чоловічі запонки прикрашають манжети ще з початку 17-го століття, і не дивлячись на багатовікову історію, запонки залишаються виключно чоловічим аксесуаром. Сьогодні можна знайти запонки з срібла і золота, запонки з дорогоцінних металів і інших матеріалів, з гравіюванням і нанесенням різноманітних малюнків. Однозначно, золоті запонки підвищують статус свого власника, візуально додають мужнього та стильного вигляду.

Купити золоті запонки на подарунок - це проявити повагу та підкреслити гарний смак чоловіка, якому ви хочете їх подарувати. Асортимент запонок настільки великий, що можна дарувати їх щороку! Наприклад, на день народження подарувати стильні золоті запонки з агатом, на ювілей замовити запонки з інкрустацією. 

Як підібрати запонки?

Запонки із золота  -  це класика серед чоловічих прикрас. Для класичних білих сорочок підходять запонки з білого та червоного золота - строгі шліфовані моделі без будь-яких надмірностей. Допускається і навіть заохочується вставка з чорного агата - але це тільки для білої сорочки. На тлі чорного одягу агат практично непомітний. Золоті запонки виграшно виглядають на сорочках будь-якого кольору, починаючи з ніжно-рожевого і закінчуючи блакитним. 

Є лише одне важливе правило - запонка не повинна губитися на тлі костюма. Вона завжди повинна трохи контрастувати на тлі одягу, в іншому випадку її носіння просто не має сенсу.


За детальною інформацією звертайтесь за контактними номерами. Консультанти нашого магазину нададуть професійну консультацію та допоможуть з вибором серед великого асортименту. Стежте за нашими акціями,знижками та заощаджуйте кошти не виходячи з дому. Доставка можлива по всій Україні у всі працюючі відділення.

Показати всі Сховати
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create

Контакти продавця

×
+38 (095)  519 29 XX Показати телефони
Працюємо: Без вихідних.
з 10:00 до 19:00.
Без перерви.