Кошик
Немає товарів
Обране
Список обраного пустий

Затискачі (2)

Фільтр товарів
Ціна
Вставка
Для кого
Вид металу
Вага
Колір металу
Колір вставки
Сортувати :

  Перші затискачі з'явилися в далекому Китаї. Тоді відомі і знамениті ювеліри створювали різні затиски для фіксації складок на пишному одязі. Коли через сторіччя в Англії з'явилася мода на тонкі краватки, то знадобився засіб за допомогою якого можна було тримати краватку в потрібному положенні, саме тоді і з'явилися затискачі для краватки в тій формі, яку ми часто бачимо сьогодні.

  Актуальні затискачі для краваток бувають двох видів – звичайні і оригінальні. Справа звичайних аксесуарів – утримувати краватку на місці в будь-якій ситуації. Затискачі другої категорії мають ще одну приємну функцію – ними можна похизуватися! 

Придбати золотий затискач для своєї краватки  повинен кожен чоловік, адже всі ми знаємо, що секрет успіху – у деталях. А з такими ювелірними деталями, як затискачі для краваток з дорогоцінного металу, усі представники сильної статі почуватимуть себе впевненими на всі 100% у власній привабливості та бездоганності.

Як обрати затискач для краватки? На що звернути увагу?

  Обираючи в магазині прикрасу слід звернути увагу на деталі:

- колір та стиль. Затискач повинен поєднуватися з іншими деталями , які є в гардеробі. Ідеально, якщо затискач і запонки будуть з одного комплекту;

- якість. Затискач повинен бути виготовлений з металу чудової якості;

- конструкція. Шпилька для краватки повинна бути оснащена зубчиками, саме завдяки яким краватка залишається на тому місці, де їй належить бути. Роль додаткового кріплення також може виконувати наявний на затискачу ланцюжок зі спеціальним вушком, передбаченим для кріплення на гудзик сорочки;

- вага. Від занадто важких аксесуарів краще відмовитися. Деформують тканину краватки й сорочки. 

Варто купити затискач для краватки в подарунок, адже такий ювелірний виріб стане в пригоді в будь-якому випадку! Ювелірні подарунки завжди виглядають набагато дорожче ніж просто подаровані гроші чи інші види подарунків.

Де купити недорого затискач для краватки?

Золотий затискач для краватки  варто купити на сайті інтернет-магазину “Перлина”. Прикраса для краватки знайдеться на будь-яку ціну та смак.

За детальною інформацією звертайтесь за контактними номерами. Консультанти нашого магазину нададуть професійну консультацію та допоможуть з вибором серед великого асортименту. Стежте за нашими акціями,знижками та заощаджуйте кошти не виходячи з дому. Доставка можлива по всій Україні у всі працюючі відділення.

Показати всі Сховати
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create

Контакти продавця

×
+38 (095)  519 29 XX Показати телефони
Працюємо: Без вихідних.
з 10:00 до 19:00.
Без перерви.