Кошик
Немає товарів
Обране
Список обраного пустий

Знаки зодіаку (16)

Фільтр товарів
Ціна
Вставка
Для кого
Вид металу
Вага
Покриття
Тип підвісу
Колір вставки
Сортувати :

    Кожна людина, яка знайома з астрологією, знає, наскільки важливо правильно підібрати прикраси.

   У кожного знака зодіаку є власний перелік дорогоцінного каміння, який йому підходять, і те ж саме стосується металу. Срібло в астрології універсальне – воно підходить всім 12 знакам зодіаку, тому найчастіше саме з нього виготовляють відповідні підвіски. Срібло вважається місячним металом, і астрологи впевнені, що воно дуже тісно взаємодіє з біополем людини, оздоровлюючи і покращуючи її стан. Можна вірити в призначення долі з неба, а можна ставитися до цього скептично.

   Срібні кулони знаки зодіаку з нашого каталогу виготовлені з високоякісного стерлінгового срібла 925 проби, що гарантує найвищу якість і безпеку в плані носіння. Скептики ж зможуть просто порадіти оригінальному дизайнерському рішенню, тому підвіски знаки зодіаку стануть незвичайним подарунком людині будь-якого віку, статі та соціального статусу. Завдяки витонченості вони сподобаються жінкам, аристократичність підкорить чоловіків, а дітки вперше зможуть відчути власну індивідуальність нарівні з дорослими.

Які бувають зодіакальні кулони?

У більшості випадків, срібні кулони знаки зодіаку відображають безпосередньо символ, який люди звикли бачити на зображеннях гороскопів, або ж певні сузір'я, вигравірувані на пластині з металу. Але при цьому, у кожного знака є ще й свій власний талісман, який може бути присутнім в оздобленні. В ролі зірочок виступають фіаніти або напівдорогоцінні камені.

   У нашому інтернет-магазині ви зможете купити недорого срібні кулони знаки зодіаку:Телець, Скорпіон,Овен, Діва,Лев, Риба, Близнюк, Рак, Терези, Стрілець, Козеріг,Водолій.

  За детальною інформацією звертайтесь за контактними номерами. Консультанти нашого магазину нададуть професійну консультацію та допоможуть з вибором серед великого асортименту. Стежте за нашими акціями,знижками та заощаджуйте кошти не виходячи з дому. Доставка можлива по всій Україні у всі працюючі відділення.

Показати всі Сховати
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create

Контакти продавця

×
+38 (095)  519 29 XX Показати телефони
Працюємо: Без вихідних.
з 10:00 до 19:00.
Без перерви.