Кошик
Немає товарів
Обране
Список обраного пустий

Сережки (77)

Фільтр товарів
Ціна
Вставка
Для кого
Вид металу
Вага
Колір металу
Застібка
Колір вставки
Сортувати :

Золоті сережки з дорогоцінним камінням вже давно стали класичною універсальною прикрасою. Блиск дорогоцінного каміння , відразу ж , говорить про статус своєї власниці і про її вишуканий смак.

   Сережки з дорогоцінним камінням стали не тільки ознакою влади та достатку, а й талісманом для сильних людей з внутрішнім стрижнем.

Як доглядати за такими коштовностями?

Сережки з дорогоцінним камінням вже у вашій колекції? Ми розповімо як правильно доглядати за такою прикрасою , щоб зберегти її гідний вигляд на довгий час.

   Перша і найбільша помилка власниць дорогоцінного каміння - постійне носіння коштовності. Наші майстри рекомендують знімати золоті сережки під час сну.

 - Уникайте потрапляння на каміння будь-яких хімічних речовин.

 - Уникайте механічних пошкоджень.

 - Не забувайте чистити сережки з дорогоцінним камінням. Будь-які камені з часом можуть потьмяніти. Тьмяність і втрата блиску - найчастіше результат появи нальоту з бруду, жиру, пилу та іншого.

 - Слідкуйте за кріпленням коштовного камінням. З часом кріплення в прикрасах з камінням слабшають. Щоб не втратити їх, періодично рекомендується здавати ювелірні вироби в майстерню: ювелір оцінить стан аксесуарів і відремонтує їх, якщо в цьому є необхідність.

  Грамотний догляд за сережками з дорогоцінним камінням забезпечує їх тривалий термін служби. Навіть через роки носіння ювелірні вироби з дорогоцінним камінням будуть виглядати, як в день покупки.

За детальною інформацією звертайтесь за контактними номерами. Консультанти нашого магазину нададуть професійну консультацію та допоможуть з вибором серед великого асортименту. Стежте за нашими акціями,знижками та заощаджуйте кошти не виходячи з дому. Доставка можлива по всій Україні у всі працюючі відділення.

 

Показати всі Сховати
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create

Контакти продавця

×
+38 (095)  519 29 XX Показати телефони
Працюємо: Без вихідних.
з 10:00 до 19:00.
Без перерви.